top of page

Kontakt för tidsbokning

      (+46) 76 632 05 89

contact@nogiholistic.com

Klicka på rubriken för prisuppgifter

Några av fördelarna med att ha samtal online är tillgänglighet, flexibilitet och anonymitet. Du kan boka in dina samtal vart du än bor eller befinner dig. Onlinemöten kan även kännas mer bekväma och flexibla vilket ger dig möjligheten att hitta en tid som passar dig. Vid onlinemöten sparar du tid och resurser då du slipper resa till en specifik plats. En känsla av anonymitet kan göra det lättare att öppna upp sig och dela med sig av sina känslor. 

En annan fördel med samtal online är att du som söker har ett större urval av terapeuter från olika geografiska områden, med olika specialiteter vilket ökar möjligheterna att hitta en terapeut som passar just dig.

Flerpartsamtal online är kostnadseffektivt, miljövänligt och möjliggör skyndsamma möten och enkla kommunikationer. Det är ett kreativt verktyg som främjar flexibilitet och ökar möjligheten till inkludering av fler parter. Metoden är optimal för samarbete och kommunikation, särskillt när deltagarna är utspridda över olika platser.

Walk and talk är en metod som är bra att använda sig av om man känner sig obekväm i formella situationer eller bara trivs bäst i sin egen miljö. Ta med barnvagnen eller hunden på en skön och kreativ promenad. Forskare hävdar att genom lättare motion, endast några timmar i veckan så kan vi uppnå betydande hälsovinster. Vi upplever minskad stress, dopaminet i hjärnan utsöndras och får dig att må bättre och tänka mer positivt. Det är en avslappnad metod som också sägs hjälpa till att främja krevativitet och öppenhet i samtal då miljön upplevs mer avslappnad och mindre formell. 

I vårt möte samtalar vi under tiden du befinner dig på valfri plats, alternativt så ses vi på överenskommen plats för en gemensam promenad. 

Vi utgår från dina behov och önskemål.

Tillsammans skräddarsyr vi olika tekniker som andningsövningar, guidade meditationer och avslappningsövningar för att hjälpa dig att minska stress, lugna sinnet och främja en känsla av lugn och välbefinnande. Individanpassad avslappning enligt dina specifika önskemål stärker din upplevelse och gör den mer effektiv och meningsfull.

Kontakt för tidsbokning

      (+46) 76 632 05 89

contact@nogiholistic.com

bottom of page